Lenovo става технологичен партньор на Ducati Team за MotoGP Lenovo става технологичен партньор на Ducati Team за MotoGP

Lenovo подписа дългогодишно партньорство за спонсорство с отбора на Ducati, който се състезава в световното първенство на MotoGP. Компанията продължава амбициите си да се превърне в една от най-желаните и световно разпознаваеми марки в света. От сезон 2018 Lenovo ще бъде основният технологичен партньор на Ducati, което означава, че екипът ще използва персоналните компютри, таблетите и сървърите на Lenovo, както на пътя, така и извън него. Партньорството включва и съвместно развитие и сътрудничество в областта на научноизследователската и развойна дейност като част от програма за по-нататъшно ускоряване на напредъка и успеха на екипа. Отборът вече има две състезания с логото на Lenovo.

Коментирайки спонсорството, корпоративният президент и главен оперативен директор на Lenovo, Джанфранко Ланчи каза: „MotoGP се разраства в световен мащаб и бързо се превръща в спорт, гледан от милиони хора. 90-годишното наследство, фокусът върху иновациите, скоростта и производителността на Ducati съвпадат много добре с нашата собствена история като компания и това, което стимулира разработването на нашите продукти. Не само сме развълнувани от видимостта на марката, която партньорството ще донесе, но и от възможността продуктите на Lenovo да бъдат в основата на напредъка и амбициите на екипите“.

Главният изпълнителен директор на Ducati Motor Holding Клаудио Доменикали добави: „За нас е удоволствие да обявим това изключително важно партньорство с Lenovo, един от най-големите производители на персонални компютри в света и лидер в предоставянето на иновативни технологии за потребители, търговци и центрове за данни. За да се справим успешно с новите предизвикателства, както на пътя в MotoGP, така и в нашата компания като цяло, трябва да насърчим развитието на ИТ и цифровите възможности на Ducati и ще го направим благодарение на сътрудничеството ни с Lenovo и предоставянето на техния мощен и разнообразен компютърен хардуер. В същото време, състезателните и други мотори на Ducati ще бъдат идеална среда за тестване на най-новите технологии на Lenovo в партньорството, за което сме сигурни, че ще бъде много успешно“.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *