Купони и празници с брой 81 на списание Moto Club

Много купони и празници, много мотосъбори ни чакат в първия истински летен месец – юни. Също много имаше и през май. За тях, както и за много нови мотоциклети и интересни състезания, можете да прочетете в новия брой 81 на списание Moto Club, който вече е в разпространителската мрежа.

Към социалната мото кампания „Ние сме хора, не донори“ на ВММ се присъедини и нашето списание. Част от нея бе посещението на мотоциклетисти и служители на „Пътна полиция“ н 140-о СУ „Иван Богоров“, където децата получиха първите уроци по безопасност с мотоциклет на пътя.

Като говори за купони, то такъв за своята 25-годишнина вдигнаха от Бултрако – вносителите на Honda за България. На него премиера направи уникалният мотоциклет X-ADV. Традиционен празник с масов тест направиха и от Harley-Davidson София. Тях отново ги посети големият камион с 23 мотоциклета от гамата за 2017 г. , а ние карахме три от тях. Фирма Сенакс също не стана по-назад. Те пък направиха 1000 км тест с машини на две – Kymco, три и четири колела – Quadro. Към последните имаше голям интерес, тъй като са съвсем нова марка за България. Като стара реч за нови машини, то показваме и електрическата концепция – BMW Motorrad Concept Link.

Традиционно празнуваха и любителите на ретро машини на Спасовден. За разлика от миналата година, тази винтидж мотоциклетите не бяха в такова изобилие, но все пак имаше. Май лошото време бе уплашило доста собственици.

В MotoGP пак стана интересно. Маверик Винялес яхна Yamaha и се развихри, като донесе победа 500 за марката. Но отново имаме различни победители и интрижки. За разлика от това в WSBK за трета поредна година царува само един пилот – Джонатан Рей. Отиде си от този свят един легендарен пилот – Ники Хейдън. Блъсна го кола, докато кара велосипед. В специален материал си спомняме за него.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *