KTM представи новите 125 Duke и 390 Duke KTM представи новите 125 Duke и 390 Duke

КТМ представи новите варианти на популярните си модели 125 Duke и 390 Duke. И двата мотоциклета са в съвременния си агресивен стил, характерен на големия брат КТМ 1290 Super Duke R.

Нов е светодиодния главен фар, по-агресивните и резки линии на корпуса, има нова седалка, която показва доста повече от задната подрама. От ергономична гледна точка, малките мотори Duke, като водачът има по-удобна седалка. Нарастнали са и размерите на резервоара, който сега събира 13,4 л гориво, а не 11, както досега.

ktm1

Мотоциклетите са с шаси и спирачна система от най-висш класа, съвършено ново окачване WP отпред и отзад. За мотоциклетите,  които ще ес ползват в града, така и на дълъг път, има нови вилки, а също и нова технология на разделни клапани. Мотоциклетът е станал постабилен в завоите.

125 Duke и 390 Duke са първите мотоциклети в сегмента си, които имат многофункционален TFT-дисплей. Той дава възможност за различни настройки и конфигурации, а също и на голямо колич„ество полезна информация. Ако се постави допълнителен пакет КТМ My Ride, има възможност за свързане по Bluetooth и използване на хендсфри.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *