Коледни празници с бр. 76 на Moto Club

Мина и тази година. Изниза се неусетно, а в края, тъкмо преди светлите празници – Коледа и Нова година, излезе и новият брой 76 на списание Moto Club. А какво по-хубаво от това в дългите зимни вечери да седне човек пред каминката или изобщо у дома на топличко, да си сипе едно питие и да разтвори страниците на списанието. А там ще намерите много интересни материали.

Има подробен репортаж на нашите пратеници от изложението EICMA 2016 в Милано, в който се говори за тенденциите в бизнеса, за нови модели на големи и малки производители. И като стана дума за нови мотоциклети, то подробно разказваме за две новости на Honda – Rebel 500, който не бе в Милано, но бе показан в Калифорния и на X-ADV.

В рубриката „Технологии“ ви срещаме с новото изобрение на Kymco – приложението Noodoe за градската среда, а също и със спирачната система Brembo GP4-RS, която идва директно от MotoGP. Тествахме и специално новия двигател Milwaukee-Eight на Harley-Davidson, който бе представен у нас заедно с модела Street Glide Special. Як мотор, повярвайте!

Отново говорим за невероятния сезон в MotoGP с девет различни победители. Но сезонът приключва и с много транфери в отборите, също рекорд във висшия клас. Тимовете се готвят за средващия сезон и говорим за това кой с какво ще излезе на трасето. Срещаме ви с двама пилоти, които запазиха короните си – Йохан Зарко и Джонатан Рей в нашата редовна рубрика „Галерия на шампионите“. С мотороса в Бобошево, България отново иска да влезе в Книгата за рекорди на Гинес, а заедно с това, публикуваме имената на всички национални, балкански и източноевропейски шампиони и призьори в мотоциклетните дисциплини. Те повечето са българи.

И така – приятно четене! Ще се срещнем отново догодина. Весели празници и нови надежди за 2017 г.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *