„Калашниците МСС“ отново вдигат благотворително парти „Калашниците МСС“ отново вдигат благотворително парти

За 19-ти път мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“ ни кани на рок фурор в полите на Витоша, – природен парк „Побит камък“, до с.Нови хан. Събитието ще бъде на 14 април.

От ранна сутрин, под дебелата сянка на тополовата гора, сред миризмата на скарите и прохладата на изпотените халби с прясната бира, ни очаква поредния купон, организиран от домакините – „Калашниците-МСС“. След прекрасно изкарания
следобед с многото музика и изненади, на тяхната сцена ще се качи бандата ZUUM, която ще направи трибют концерт към метал боговете METALLICA, като разцепят тишината с най-известните им парчета.

gabi

Както е заложено в целите на „Калашниците-МСС“, това парти ще положи началото на поредната благотворителна кауза за годината. Със събраните средства ще помогнем на малката Габриела Ангелова, която е само на 1 годинка, но е с диагноза „Синдром на вродени аномалии, с предимно засягане на крайниците.“ Вярваме, че както досега сме помагали на дечица, ще го направим и сега.

Задължително е… доброто настроение. Затова палете кой, каквото мотор има и напред към Побит камък.  Не забравяйте – 14 април.

За повече информация:
WWW.KALASHNICITE.COM

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *