Бързи мотори в брой 80 на списание Moto Club

От печат излезе новият брой 80 на списание Moto Club и вече е в разпостранителската мрежа. Както винаги, в него можете да намерите много и разнообразни теми, свързани с мотоциклетите.

В броя разказваме за доста нови машини. Започваме с два нови и много бързи модела – карбоновият BMW HP4 RACE и суперспортният юбилеен Honda CBR1000 RR Fareblade. От Peugeot представиха в края на миналата година новият Metropolis и скутерът Belvile, който няма предишен модел или пък е базиран на някой досегашен. Разказваме и за една непозната марка –  Troxus, която е обаче е с големи амбиции на пазара на ATV-ата. Разгръщаме и страниците на историята с една доста известна в миналото марка – BSA.

Отбелязваме 60-годишнината на нашия най-успешен състезател по мотокрос Димитър Рангелов. За съжаление това става по същото време, когато БФМ прекратява дейността си. Все пак от календара минаха пет състезания на писта и на практика шампионата е преполовен. Естествено, не сме забравили интригата в MotoGP и надпреварата за издръжливост „24 часа на Льо Ман“, където имаше българско участие. Имаме и нова игра с Motul, която може да изпрати един щастливец на пистата Заксенринг, за да гледа на живо Гран При на Германия.

Търсете ни по бензиностанциите и магазините за печатни издания. В електронен формат може да ни четете където и да сте на сайта e-spisanie.com

Пожелаваме ви приятно четене!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *