Indian обнови цялата си гама за 2018 г. Indian обнови цялата си гама за 2018 г.

Възродената американска марка Indian обнови цялата си гама за 2018 г. В нея има два нови круизъра и бобър. Сега, който иска средноразмерен круизър, подходящ за града и за бързи по-къси пътувания, или пък голям турър, или пък нещо средно, ще намери всичко в гамата на Indian. Ще има мотор за всеки вкус, особено в обновената гама за 2018 г.

В списъка с нови машини влезе Indian Scout Bobber 2018, за който вече писахме и ви разказваме подробно в следващия брой на Moto Club, който вече е в печатницата. Той е с агресивен дизайн, призван да напомни за следвоенна Америка. Променени са стъпенките, кормилото, формата на ръкохватките, има нови гуми и черни колела. Задноот окачване е снижено, а отпред има нова вилка. Scout Bobber ще бъде в пет цвята – червен Indian Motorcycle Red, черен Thunder Black, матово черен Thunder Black Smoke, сребрист Star Silver Smoke и бронзов Bronze Smoke.

Не е забравен и стандартния Indian Scout за 2018 г. Сега той е с пътническа седалка като стандарт, с променена вилка и нови гуми Pirelli. Има и два нови цвята – Metallic Jade и Willow Green/Ivory Cream.

Моделът за 2018 г. Indian Springfield се появи версия Springfield Dark Horse. Както и другите мотори от серията Dark Horse, мотоциклетът Springfield Dark Horse за 2018 г.  демонстрира всички предимства на черния цвят и има отворено предно крило, за да покаже по-ясно 19-инчовото колело с 10 спици, с ново бързо сменяемо ветрово стъкло,  което защитава ездача при висока скорост.

Основните модели в гамата на Indian са – Indian Scout, Indian Roadmaster, Indian Roadmaster Classic, Indian Chieftain, Indian Springfield, Indian Chief и Indian Chief Vintage, а също Indian Chief Dark Horse. От 2018 г. в гамата ще се появи и още една версия Indian Chieftain Classic, с черна седалка и три цвята – Thunder Black, Indian Motorcycle Red и Star Silver Smoke.

 

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *