Harley-Davidson Roadster – бърз, рязък, къстъм Harley-Davidson Roadster – бърз, рязък, къстъм

Семейство Sportster на Harley-Davidson е от осем красиви мотоциклета, всеки от които със собствен стил и характер. Superlow идва със своята ниска седалка, Iron 883 е с агресивен външен вид, ретро моделите Forty-Eight Special и Iron 1200 са по-модерни от всякога, Custom 1200 само чака някой да го модифицира, Superlow 1200 е с качества на туринг машина, Forty-Eight е класика, а Roadster е взел по някоя хубава черта от всички във фамилията и е изградил собствено поведение.

Roadster идва с великолепния 1200-кубиков Evolution двигател на Harley-Davidson с въздушно охлаждане, известен със своя прекрасен звук и внушителен въртящ момент от 96 Нм. Двигателят е с леки алуминиеви глави и цилиндри, с изключително ефективно охлаждане. Evolution има къси двойни изпускателни тръби с хромирани ауспуси, облечени в черни предпазители. Черни са и страничните огледала, предпазителят на ремъка и около фара, филтърната кутия и капаците на трансмисията.

Harley-Davidson Roadster тежи 250 кг, идва с обърната вилка, по-ниско кормило, олекотени алуминиеви джанти, 19-инчова предна и 18-инчова задна, премиум регулируеми задни амортисьори, скъсена опашка и двойна сeдалка. Двойните спирачни дискове са с плаващи апарати, което дава още по-голяма увереност при спиране с цялата тази мощност, идваща от двигателя отзад.

Harley-Davidson Roadster се предлага в три цвята: Vivid Black, Corona Yellow Pearl и Sumatra Brown.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *