Големият тест на KYMCO в София Големият тест на KYMCO в София

По традиция през май, вносителят на марката KYMCO в България – фирмата Сенакс, организира традиционен тест на почитателите на тези машини. Той ще бъде на 19 и 20 май от 10 до 16 часа в София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 92. В тестовото каране на разположение на участниците  ще бъдат най-предпочитаните 50-кубикови модели на марката, както и няколко скутера в категория над 125 куб. см.

_small_ap1_5355

Сред тях ще бъде и максискутера на KYMCO – AK 550.  Той може да грабне всеки, който е пътешественик по душа. С него може да се преоткрие свободата на движение. AK 550 е в категорията SUPER TOURING – скутер с характеристиките и динамиката на спортен мотоциклет.
Всеки участник в тестовото каране е необходимо да притежава валидно свидетелство за правоуправление със съответната категория и лична карта. Участниците в теста ще тръгнат от шоурума на марката в гр. София и ще се движат в контролирана група с водач при спазването на всички правила за движение.  Една обиколка в градска среда ще продължи между 40 и 60 минути, в зависимост от темпото на групата.
Участниците, които не разполагат със собствена каска, могат да разчитат на тестова от организаторите на събитието. KYMCO поставя отговорното поведение на пътя на първо място и ще подари каска на всички участници в тест драйва, които закупят скутер от избрани налични модели до 31 май, като ще им предостави възможност да се включат в програма „Лоялност” и да пазаруват мотоекипировка с различни нива на отстъпки. Нещо повече – всеки може да си избере скутер с 15 % отстъпка за опрределени налични модели.
Теста ще премине под мотото на три ключови послания – отговорност, безопасност, сигурност. В подкрепа на кампанията за повече внимание на пътя, участниците в тест драйва ще получат указател с всичко най-необходимо за един водач от гледна точка на неговата безопасност.  Един от участниците може да спечели абонамент за сп. „Мотоклуб”, а всички регистрирани в тест драйва ще получат като подарък списания от медийния партньор на събитието.

Можете да се запишете за тест и на www.kymco.bg/bg/Test-drive.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *