Garage Italia направи тунинг на Ducati Diavel Garage Italia направи тунинг на Ducati Diavel

Известното тунинг ателие Garage Italia подготви своя версия на мотоциклета Ducati Diavel. Вариантът на машината се е получил доста добре. Garage Italia са много известни с това, че правят разкошни автомобили. Но в компанията са решили да разширят дейността си и да се заемат с къстъмизация на мотоциклети.

Този Ducati Diavel е една от първите им крачки по пътя им да търсят ниша при двуколесните машини. Опитът изглежда много ефектно. Стандартният Ducati Diavel изглежда доста подтискащо в тъмни цветове, със сложна по форма изпускателна система и къса седалка. Експертите от Garage Italia, заедно с колегите си от Italia Independent,  успяха да построят разкошен мотоциклет, с нова цветова схема, в която преобладава синьото и сребристото. Ако се погледне по-отблизо, ще се види, че всеки панел е направен от карбон. В съчетание със синия цвят, това дава доста екстравагантен вид на машината.

Изпускателната система също е променена. Тя не е така масивна и също има оттенъци на синьо. Тръбната рама, дисковете, спирачните апарати, държачите на огледалата, ркохватките, дори вилките също са оцветени със синьо. Дори веригата е синя. Седалката е едноместна, естествено синя.

Няма информация за промени по настройките на двигателя или промени по механичните компоненти. Най-вероятно те са останали заводски. Но и дори така да е останал моторът, той е достатъчно мощен. Diavel е с двигател Testastretta тип L-twin в обем 1198 куб. см, който е със 162 к.с при 9250 об./мин. и 130 Нм при 8000 об./мин. В съчетание с 6-степенната скоростна кутия, мотоциклетът развива 272 км/ч., което е повече от круизъра.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *