Двама мотористи загинаха при откриването на мотосезона Двама мотористи загинаха при откриването на мотосезона

Двама мотористи загинаха в деня на откриването на мотосезона. Едната катастрофа е в Пловдив. Станала е малко след 9 часа тази сутрин на централния булевард “Мария Луиза”. Мотористът, който е на 39 години, се е блъснал в паркиран автомобил на улицата. Според свидетели той се е движил с много висока скорост, не е спрял на червен светофар и се е забил в колата. Според колеги на загиналия, тази сутрин той е отивал на работа.

25-годишен моторист загина тази сутрин на пътя Русе-Бяла. Той е пътувал за откриването на мотосезона в града, когато се е ударил в задната част на товарен микробус. От полицията съобщиха, че младежът е бил неправоспособен, а моторът му не е регистриран, предаде БГНЕС.

Тежкият инцидент е станал малко преди 10 часа след разклона за Тръстеник, в района на „Мидата“. 25-годишният Йордан от мотоклуб „Дунавски братя“ заедно с още двама свои приятели с мотори е пътувал към Русе, когато движещият се пред него микробус рязко е намалил и моторът се е ударил в него. Младежът е изхвърчал на 20 метра и е загинал на място. Останалите двама мотористи са успели да спрат навреме и не са пострадали.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *