Ducati продават Scrambler Hashtag за първи път онлайн Ducati продават Scrambler Hashtag за първи път онлайн

Първият мотоциклет Ducati Scrambler, който се продава изключително онлайн, вече се търгува. Моторът е наречен Scrambler Hashtag и е специален вариант на Sixty2 с 400 куб.см, който включва специална цветова схема и различна седалка. Моторът е на специална цена и 20% бонус за облекло и аксесоари Scrambler за клиентите.

С версията Hashtag, удивителният Ducati Scrambler Sixty2 се персонализира с резервоара Midnight Black, калниците, ръкохватките, удобна седалка тип Ducati Scrambler Desert Sled и оранжево лого на Scrambler. Този уникален мотоциклет, който може да се купи само онлайн, е на разположение на обща цена от 6990 евро. Процесът на купуване  е свръхбърз. Първата стъпка е да купите онлайн ваучера от € 500; след това просто се отправете към най-близкия дилър на Ducati, избран по време на покупката, подпишете договора, финализирате плащането и съгласувате датата на доставка на мотоциклета. Доставките всъщност започват от средата на март.

Купувачите на тази специална версия ще бъдат възнаградени с 20% бонус за оригиналните аксесоари Sixty2 и пълната гама дрехи Ducati Scrambler.

Допълнителна информация за това как да купите Scrambler Hashtag е достъпна на специалния уебсайт заедно с интерактивен 3D мотор за виртуална реалност и видео урок, обясняващ как да купите Ducati Scrambler само с няколко кликвания.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *