Бултрако АД празнува четвърт век с четири премиери и тридневно Honda Motor Show Бултрако АД празнува четвърт век с четири премиери и тридневно Honda Motor Show

С тридневно изложение под наслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“, Бултрако АД – официален вносител на Honda за България, ще отбележи рождения си ден. Honda Motor Show отваря врати точно на 12 май в зала 5 на столичния Интер Експо Център, на бул. „Цариградско шосе“ 147. Входът е свободен, работното време в първите два дни ще е от 10,00 ч. до 20,00 ч, а в неделя изложението приключи в 16,00 ч.

Тринадесет автомобила и около двадесет мотоциклета, както аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda ще могат да видят посетителите на шоуто.

Цели четири премиери ще са акцентите на изложението. За първи път в България ще бъдат представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V – Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750.

По повод годишнината за първи път ще бъде предложена на клиентите си 6-годишна гаранция за новия Honda Civic, придружена от възможността за 6-годишен лизинг. Десетата генерация на Civic е огромна крачка в историята на Honda, за първи път моделът претърпява такива мащабни промени. Спортното му излъчване е по-силно от всякога, а новите турбобензинови двигатели радват с оптималното съчетание от икономия и мощ. CR-V Anniversary Edition е декориран с празничното ни лого и е с изключително богато обзавеждане. Допълнително е оборудван и с аеропакет, включващ предна и задна аероброни, заден спойлер, стилни степенки на праговете и др.

X-ADV750 е мотоциклет от напълно нов сегмент. Той съчетава комфорта и удобството на градския скутер с динамиката и адреналина на спортния Adventure.

Страхотни изненади и томбола с големи награди сме подготвили за феновете на Honda в страната.

Точно преди 25 години на столичния бул. „Раковски“ врати отваря първият шоурум на Honda у нас.  Днес  „Бултрако“ продължава да представлява марката и предлага нейните висококачествени продукти чрез дилърствата си „Бултрако Моторс София – Юг“, „Бултрако Моторс, клон София – Изток“, „Бултрако Моторс – клон Пловдив“ и „Бултрако Моторс – клон Варна“. Част от това голямо семейство са и партньорите ни в Стара Загора – „Ай Ем Ай“. „Бултрако“ е единственото представителство на автомобилна японска марка в страната ни, което работи директно с производителя.

От 1995 г. „Бултрако“ започва да внася и мотоциклетите Honda. През годините компанията не спира да се разраства и днес тя е част от „Астреко Холдинг“, включващ и дилъството на Iveco – Astreco Trucks, оторизиран Bosch сервиз, център за Годишни технически прегледи и др.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *