BMW ревизизира K1600GT за 2017 г. BMW ревизизира K1600GT за 2017 г.

На изложението  в Кьолн BMW ще представи ревизирания за 2017 г. свой модел „тежка категория“ – K1600GT. Турърът флагман на марката ще претърпи промени предимно по външния вид.

Двигателят няма да има  промени. Той ще е същият 6-цилиндров мотор с обем 1649 куб.см. и мощност 160 к.с., както и максимален въртящ момент от 175 Нм  при 5250 об/мин. Външният вид на мотора обаче ще има промени с нови обтекатели, като така ще се подобри арединамиката. Страничните куфари ще са нови и разположени по-ниско, като така се намалява и центъра на тежеста на мотора. Ауспуховата система също ще е промененя, като заглушителите са почти хоризонтално разположени. Моторът вече ще има система за автоматична сигнализация при инциденти. Така при катастрофа, моторът сам сигнализира SOS помощ. Инструменталното табло също е ново, по-голямо, с Bluetooth и система интерком за вграждане в каска. Моторът, който тежи 330 кг ще има и електромотор за подпомагане на движението назад, което е полезно нещо при маневриване. Освен това ще има и регулируемо електронно окачване.

Стефан Илиев

  • А.Попов

    28.09.2016 #1 Author

    Това за задната скорост е чудесно,време беше да го направят като новия Голд Уинг с Ел. Двигател за задната.Иначе този мотор е толкова добър че
    няма много за променяне.Хубава статия,благодаря за новината..

    Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *