BMW пусна версия на R 1200 R специално за Италия BMW пусна версия на R 1200 R специално за Италия

BMW Motorrad пусна специална версия на мотоциклета R 1200 R само за италианския пазар. Специалния модел е с името R 1200 R Black Edition.

Мотоциклетът е направен на базата на стандартната версия на роудстера, която получи тъмно оцветяване Black Storm и ретро апликации от бяло Alpine White. Всичко това е за да предизвиква спомени за класическите родстери от миналото. Тази идея присъства и главната светлина и логото на резервоара. Други особени елементи на мотоциклета са предното крило и страничните панели на резервоара. Шасито, както и спирачните апарати също са оцветени в черно.

Мотоциклетът е с пакет Comfort Package, който стандартно включва хромиран ауспух, подгряване на ръкохватките, система за контрол на налягането в гумите, адаптивно окачване Dynamic ESA, светодиодни фарове и стопове, багажни куфари. Има и допълнителни аксесоари.

Новият BMW R 1200 R Black Edition се задвижва от двигателя BoxerDOHC, който е за R 1200 GS, R 1200 GS Adventure, R 1200 RT и R 1200 RS. Моторът е със 125 к.с. и 125 Нм въртящ момент.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *