BMW Motorrad ще представи нов модел мотоциклет на салона в Шанхай BMW Motorrad ще представи нов модел мотоциклет на салона в Шанхай

BMW Motorrad съобщи за намеренията си да покаже няколко нови модела мотоциклети на салона в Шанхай, който започва на 19 април. Един от тези няколко модела, ще бъде съвършено нов.
До края на 2017 г. от BMW планират да представят 14 нови и обновени модели мотоциклети и скутери. В Шанхай ще бъдат представени последните версии на суперспортните BMW S 1000 RR и BMW S 1000 XR, а също така и „един от най-ексклузивните модели, които някога са показвали от BMW Motorrad“. Какъв ли ще е този модел? Според експертите това няма да бъде поредния вариант на R nineT или пък някакъв адвенчър от типа на R1200GS, само че с фейслифт. Най-големият турър K1600B вече бе представен в САЩ. Според специалистите, става дума за високопроизводителен спортен байк.
През ноември миналата година в Милано BMW Motorrad представи модела HP4 RACE, но като концепт. През 2017 г. BMW HP4 RACE ще бъди ултраподобрената версия на супербайка S 1000 RR. Ще има много карбонови компоненти, които ще намалят значително теглото на машината. Изборът на място на представянето никак не е случаен. Моторите на BMW в последно време стават все по-популярни в Китай и има бум на продажбите. През 2016 г. продажбите на BMW Motorrad в Китай са нараснали с 57,6% спрямо тези през 2015 г.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *