BG премиери в брой 79 на списание Moto Club

Открихме сезона, закрихме второто Moto Expo 2017, стартираха MotoGP и националния шампионат по мотокрос, появиха се нови марки на наша земя… Всичко това е на страниците на новия брой 79 на списание Moto Club, който вече  е в разпостранителската мрежа.

За фирмите, вносителки на нови мотоциклети, изложението Moto Expo 2017 в столичния Ринг Мол премина успешно. Това, което бе представено, бе видяно от много хора – мотористи и немотористи, но с тенденция да станат такива. Включително и от децата, които придружаваха родителите си. А те харесват моторите! От друга страна наш човек бе на друго мотоизложение – в Прага. И ни разказа как го правят чехите. Заедно с над 5000 мотористи шествахме из София при традиционното откриване на сезона. А тъй като времето вече е слънчево и доста топло, по улици и пътища взеха все повече да щъкат мотористи.

Две нови марки се появиха на нашия пазар. Едната е британската Triumph, която доскоро нямаше официален вносител у нас. Другата е от Швейцария – Quadro и возилата и са триколесни и четириколесни по специална технология. Подборности и за двете марки – в новия брой. Пак там разказваме за един друг британски мотоциклет – бутиковия Hesket, а марката е създадена от легендарния фен на моторните спортове лорд Александър Хескет. Друг легендарен британец – Джон Съртис, единственият пиблот, печелил световните титли във висшия клас на мотоциклетната Гран При и във Формула 1, си отиде от този свят.  За него също си спомняме в новия брой.

MotoGP започна в Катар, като още в първия старт изгря нова звезда – Маверик Винялес. За разлика от този шампионат, в WSBK носителят на короната Джонатан Рей продължава да громи конкурентите. Стартира и нашето първенство по мотокрос. Коментари за тези състезания можете да намерите на страниците на новия брой на Moto Club.  Приятно четене!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *