Безплатно двудневно адреналиново шоу в Sofia Ring Mall Безплатно двудневно адреналиново шоу в Sofia Ring Mall

Офроуд състезания, автоекспо, тестдрайв, златотърсачество и стена за катерене са само част от събитията и забавленията по време на Off Road Show & Expo. Sofia Ring Mall прави поредния страхотен жест към посетителите с безплатно двудневно шоу, посветено на адреналиновите изживявания за малки и големи – Off Road Show & Expo. Те със сигурност няма да скучаят.
На 18 и 19 юни от 11 до 18 ч. зелените площи на Sofia Ring Mall стават арена на най-атрактивните високопроходими коли. Освен от единственото за тази година изложение и тестдрайв на 4х4 и SUV-автомобили, бащите и техните синове със сигурност ще бъдат привлечени от случващото се на специално изградените трасета за офроуд надпревари, където топ професионалисти ще демонстрират своето майсторство в екстремното каране. Допълнителна атракция ще са и турнирите по теглене на джип, в които могат да се включат всички желаещи посетители. Ще има и други адреналинови състезания с участието на публиката и страхотни награди.
За всички малки и пораснали деца също са предвидени изключителни безплатни забавления – хитовите стени за катерене; батут; тренажор за пилоти и космонавти; супер игра за златотърсачи, където всеки фен на Клондайк ще намери своя 24-каратов късмет и още много други атракции. Специално за гостите на двудневния Off Road Show & Expo столичната пожарна ще направи атрактивна демонстрация по гасене на запалена кола. И всичко това – в компанията на най-любимия и забавен водещ в България, много звезди и още страхотни изненади!
Двудневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. Основен медиен партньор на събитието е dir.bg.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *