Arai с нова лимитирана серия за TT на Ман Arai с нова лимитирана серия за TT на Ман

Според дългогодишната традиция, Arai  представя по това време на годината новата каска с ограничено издание свързана с легендарната надпревара ТТ на остров Ман. Сега обаче изданието не е само заради новия дизайн. Arai подновява и сътрудничеството с IOM TT и ще остане официалната предпочитана марка каски за надпреварата на остров Ман за следващите години.

9530b02e-1025-4982-bde8-5c5f4609b5f3
Arai и ТТ на остров Ман имат дългогодишно партньорство и част от тях е въвеждането на специална, ограничена версия шлемове IoM TT. Първото лимитирано издание на Arai беше представено още през 2007 г. Това беше моделът Centenary за отбелязване на 100 години от TT състезанията. Всяка година многото фенове на каската Arai IoM TT се радват на новото издание на TT. Тази година дизайнът е изключително специален, защото е десетата годишнина на моделната линия шлемове IoM TT.

Както при всички каски IoM TT, дизайнът е на Алдо Друди от Drudi Performance. Той е и дизайнерът на всички шлемове на Валентино Роси. Новата лимитирана ТТ каска е черна, с големи червени елементи и златни акценти. Забележителна е лавровата линия на брадичката с текст “10-о лимитирано издание”, като с него се подчертава факта, че това е наистина специална шлема IoM TT. Разбира се, оригиналното лого на ТТ е налице. Arai, като предпочитан партньор е единствената марка на каска, която може да използва оригиналното лого на TT. Това е точно както символът с три крака, типичен за остров Ман. Фенове на шлема IoM TT ще забележат, че графиките на трискелион са по-малко подробни и сега предлагат по-гладък външен вид.
Изданието за 2018 г. – Arai RX-7V IoM TT 2018 ще бъде на разположение в падока на състезанията на остров Ман, а след това във всеки оторизиран дилър на Arai.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *