284 успешни тестта на Harley® On Tour 2017 284 успешни тестта на Harley® On Tour 2017

23 байка и много рок по време на Harley® On Tour 2017. Така традицията от предишни години, беше спазена и през тази. И когато от вносителите на марката „теглиха чертата“, се оказа, че са направени 284 успешни тест райда на Harley-Davidson®, по време на уикенда, на събитието, организирано от Harley-Davidson София.

DSC_4719

След като премина през центъра на красивата ни столица, черното Volvo от Англия паркира на “Ботевградско шосе” 348 и разтовари цялата моделна гама на легендарния американски бранд.  Точно това чакаха всички фенове, които в продължение на десет дни нетърпеливо избираха модел и заявяваха участие в най-якия мото тест. Street 750, IRON 883, Forty-Eight, 1200 Custom, ROADSTER, LOW RIDER S, LOW RIDER, Fat BOB, STEET BOB, Night Rod Special, Slim,  Slim S, Fat Boy Special, Fat Boy, BREAKOUT, HERITAGE SOFTAIL, CLASSIC, ROAD KING, ROAD KING CLASSIC, ROAD KING SPECIAL, STEET GLIDE SPECIAL, ULTRA LTD LOW и ULTRA LTD. Предварително организираните групи, предвождани от маршали, караха по половин часов маршрут, спазвайки всички изисквания за безопасност и правилата на движението-задължително условие на Harley-Davidson®.

DSC_4529

Организаторите успяха да наложат и много Harley® fun spirit. Затова се погрижи рокаджията Тома, който заби сет от час и половина с невероятни рок изпълнения на сцената.  Тук бяха още: Barbecue Brothers – мъжете изпекоха супер вкусни ребра на специални американски барбекюта. Заснеха и поредната си серия от видеа, раздадоха и награди. The Barber Shop Powered by American Crew пренесоха част от екипа, оборудването и уникалните си продукти и на място се погрижиха за модерните брадати харлеисти. Събитието откри не кой да е, а Буги Барабата, който се включваше на живо, за да предава атмосферата в ефира на рок радиото №1 на България – Z Rock. За всички, които не са идвали в магазина на марката, атрактивни момичета в компанията на мускулест модел, показаха в импрозивизирано дефиле дрехи и аксесоари от последната колекция на Harley-Davidson® – уникален деним, топове, кубинки и кожените якета.

DSC_4869

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *